Atakum'da Tempo Yükseldi
Paylaş

Atakum'da Tempo Yükseldi

Ekleme: 07.10.2021 17:54 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 1. Grupta mücadele edecek olan Atakum Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip yüksek tempoda çalışıyor.

Atakum Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor. Teknik Sorumlu Hasan Uğur Kardal nezaretinde yoğun tempoda sürdürüyor. Turuncu-Mavili ekip antrenmanın ilk bölümünde takım halinde ikişerli çabuk kuvvet çalışması yaparken ikinci bölümünde ise pasa dayalı oyun ve yarı sahada çift kale maçla günü tamamladı. 

LİGİ İPLE ÇEKİYORLAR
Hazırlıkların yüksek tempoda devam ettiğini dile getiren Atakum Belediyespor teknik sorumlusu Hasan Uğur Kardal, “Yeni sezona yoğun tempoda hazırlanıyoruz. Oyuncularımızın ortaya koyduğu performans bizleri mutlu ediyor. Üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Bizlerde ligin başlamasını iple çekiyoruz” dedi. Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.