Atakum'daki çukurlu ve çamura dönmüş sokağa tepki: Sayenizde seksek oynamayı hatırladık!
Paylaş

Atakum'daki çukurlu ve çamura dönmüş sokağa tepki: Sayenizde seksek oynamayı hatırladık!

Atakum’da 69 metre uzunluğundaki sokakta ‘sayenizde seksek oynamayı hatırladık’ diyerek yolun dev çukurları ve çamura dönmüş halini paylaşan emekli Emniyet Müdürü ve eski meclis üyesi Yüksel Bozkurt, “Bu sokakta insanlar yürürken adeta çocukluklarına dönüyor. Hem de gönüllü değil, mecburen!” dedi.

Samsun'un Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi'nde bulunan 5105 Sokak'ın yol durumu eleştiri konusu oldu. Emekli Emniyet Müdürü, önceki dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırmacısı Yüksel Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sokaktaki yol sorununu gündeme taşıdı.
Dev çukurlar ve çamur deryası olan yolun yalnızca 69 metre uzunluğunda olduğunu belirten Yüksel Bozkurt, özellikle yağışlı havalarda vatandaşların ulaşımda sorun yaşadığını savundu.

Emekli Emniyet Müdürü ve önceki dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yüksel Bozkurt, 69 metre uzunluğundaki sokaktaki dev çukur ve çamur yolu ironik mesajlarla eleştirdi.

‘ÇUKURLARI KEŞFEDİP ÇAMUR GÖLETLERİNİ AŞIYORLAR’

Yüksel Bozkurt, açıklamasında yolun mevcut durumunu mizahi ifadelerle eleştirdi. Sokakta yürümeyi “seksek” oyununa benzeten eski meclis üyesi Bozkurt, vatandaşların çukurlar ve çamurlu alanlar nedeniyle yürümekte güçlük çektiğini öne sürdü.
Bozkurt, “Bu sokakta insanlar yürürken adeta çocukluklarına dönüyor. Seksek oynuyorlar. Hem de gönüllü değil, mecburen!” ifadelerini kullandı.
Sokaktaki sorunun genç, yaşlı, kadın ve erkek fark etmeksizin yolu kullanan tüm vatandaşları doğrudan etkilediğini savunan Yüksel Bozkurt, “Çünkü bu sokakta yürümek için önce çukurları keşfetmek, sonra çamur göletlerini aşmak, ardından da bataklığa saplanmadan karşıya geçmek gerekiyor” dedi.

KÖY YOLLARI ÜZERİNDEN ELEŞTİRDİ

Yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki köy yollarının asfalt ve beton olduğunu ifade eden emekli Emniyet Müdürü Bozkurt, şöyle konuştu; “Keşke ben de uzak bir mahallede otursaydım diye düşünmeden edemiyor insan. Kim bilir, belki o zaman yürürken ayakkabımız çamur değil asfalt görürdü” ifadelerini kullandı.

ELEŞTİRİSİNİ MANİDAR MESAJLARLA YAPTI

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'e yönelik eleştirilerinde ironik bir dil kullanan Yüksel Bozkurt, “Sayın Başkan Serhat Türkel, bu vesileyle mahalle sakinlerine sağladığınız ücretsiz seksek, denge ve engelli parkuru hizmeti için teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız Başkan. İyi ki 5105 Sokak var! Yoksa çocukluğumuzu bu kadar güzel nasıl hatırlardık?” dedi. Bozkurt, “Bir gün bu 69 metreyi de yol olarak görebilmek dileğiyle” sözleriyle tamamladı.

 

Kaynak: Zeynep Irmak Öcal

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.