Atakum'lu 11'ler İstanbul'a Gitti

Atakum'lu 11'ler İstanbul'a Gitti

Hazır

Giriş: 28.01.2020 20:00 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Atakum Belediyespor U-11 takımı Çamlıca Sömestr Cup futbol turnuvası için İstanbul'a gitti. 22 sporcunun mücadele edeceği turnuva iki gün sürecek.

Samsun Amatörünün başarılı takımları arasında yer alan Atakum Belediyespor, U11 takımı Çamlıca Sömestr Cup futbol turnuvası için İstanbul'a gitti. Turuncu-Mavili ekipte 22 sporcu yer alıyor. Atakum Belediyespor Kulübü Altyapı Genel Koordinatörü Özgür Cinel, turnuvanın iki gün süreceğini ifade ederek böyle organizasyonların sporcuların gelişimleri açısından önemli olduğunu söyledi. 

FUTBOL SEVGİSİ
Turnuvada Süper Lig ve TFF 1 Lig takımlarının da yer alacağını dile getiren Cinel, "Bugün başlayacak ve iki gün sürecek olan turnuvada sonuçtan ziyade sporcularımıza yeni ufuklar açmak ve futbol sevgisini aşılamak üzere bu organizasyona katıldık. bu gurupta ilk defa katılacağız. Bu tip turnuvalarda yer almak istiyoruz. Ayrıca yaz döneminde buna benzer bir organizasyona ev sahipliği yapmak istiyoruz" dedi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap