Atakumlu Sporcular Çalışıyor
Paylaş

Atakumlu Sporcular Çalışıyor

Ekleme: 15.04.2021 17:39 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Atakum Belediyespor’da ligin Mayıs ayı son haftasına ertelenmesine karşılık çalışmalar Teknik Sorumlu İmdat Musa Yıldırır, nezaretinde aralıksız sürüyor.

TFF Bölgesel Amatör Lig’in Mayıs ayı son haftasında başlamasına karar verirken Atakum Belediyespor’da çalışmalar sıkı bir şekilde devam ediyor.  Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Altınkum Uygulama Oteli’nde yaklaşık 15 günlük bir kamp programı uygulayan Turuncu-Mavili ekibin oyuncuların üç günlük iznin ardından çalışmalara kaldığı yerden devam etti.   

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Kampın çok yararlı geçtiğine dikkat çeken Atakum Belediyespor Teknik Sorumlusu İmdat Musa Yıldırır, “Liglerin başlaması Mayıs ayı sonuna ertelenirken bizler çalışmalarımızı arkalıksız olarak sürdürüyoruz. Altınkum Uygulama Oteli’nde kamp gerçekleştirdik. Bu kampın çok faydalı geçtiğini söyleyebilirim. Oynadığımız hazırlık maçların ile çalışmalarımızı pekiştiriyoruz” dedi. Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.