Ayvacık'ta gündem 2B arazi mağduriyeti
Paylaş

Ayvacık'ta gündem 2B arazi mağduriyeti

Ekleme: 12.06.2026 12:49 Güncelleme: 12.06.2026 12:50

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Tarım Müdürü Kemal Yılmaz'a ilçe üreticisinin taleplerini ileterek 2B arazilerinde yaşanan mağduriyet hakkında bilgi verdi.

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz ve Ayvacık İlçe Tarım ve Orman Müdürü Funda Güneş, Ayvacık Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarette üreticilerin talepleri, tarımsal üretimin mevcut durumu ve güçlendirilmesi, ayrıca modern tekniklerin uygulanması konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayvacık ilçesinin tarımsal potansiyeli ve üreticilerin talepleri konusunda Tarım Müdürü Yılmaz'a bilgi veren Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, özellikle 2B arazisinden kaynaklı yaşanan mağduriyetlere değinerek çözüm önerilerinin değerlendirilmesini istedi.

Tarım Müdürü Kemal Yılmaz ise tarımın gelişmesi ve üreticilerin güçlenmesi için kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon çalışmalarının önemine değinerek, tarım sektörüne yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Tarım Müdürü Kemal Yılmaz'a Ayvacık ilçesinin havadan görüntüsünün yer aldığı tablo hediye etti.

 

Erkan Şenel

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.