Bafra Belediyesi, Ramazan ayının huzur dolu geçişinin ardından, vatandaşların sabırsızlıkla beklediği Ramazan Bayramı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Asri Mezarlık başta olmak üzere, bayram ziyaretleri için yoğunluk yaşanan bölgelerde temizlik ve çevre düzenlemeleri yapıldı.
Zabıta, Park Bahçe İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinin koordineli çalışması sonucunda, ilçe genelindeki temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, huzurlu bir Ramazan ayının ardından vatandaşların bayramı sorunsuz geçirmeleri için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti.
Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, Bafra Belediyesi, toplum sağlığını tehdit eden haşerelere karşı da larva ilaçlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Belediye, Bafralıların ve bayramı Bafra'da geçirecek misafirlerin sağlıklı ve huzurlu bir bayram deneyimi yaşamaları için 7/24 görev başında.
Hasan Hüseyin ÖRNEK