Bafra’da Mesleki Eğitim İçin İşbirliği Toplantısı Yapıldı
Paylaş

Bafra’da Mesleki Eğitim İçin İşbirliği Toplantısı Yapıldı

Bafra Kaymakamı Mustafa Altınpınar, İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek mesleki eğitim ve istihdam toplantısına katıldı, öğrencilerle sohbet etti.

Bafra Kaymakamı Mustafa Altınpınar, İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAM GÜNDEMDE

Ziyaret kapsamında, “Mesleki Eğitim ve İstihdama Yönelik İşbirliği Protokolü” toplantısı düzenlendi. Kaymakam Altınpınar, eğitim ve iş dünyası arasındaki işbirliğini güçlendirmek adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hıfzullah Kocaman ve Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Öğretmen de Kaymakam Altınpınar’a eşlik etti. Toplantıya ayrıca okul müdürleri de katılım sağladı.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Toplantının ardından Kaymakam Altınpınar, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek taleplerini dinledi. Öğrencilerle mesleki eğitim süreçleri ve istihdam fırsatları üzerine sohbet eden Altınpınar, gençlerin beklenti ve önerilerini not aldı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.