Bafra'da engellilere KPSS kursu verilecek
Paylaş

Bafra'da engellilere KPSS kursu verilecek

Ekleme: 11.09.2019 15:30 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Bafra'da engelliler için E-KPSS kursu açılacak. Dernek Başkanı Mustafa Kaplan, "Bu kurs sayesinde 8 üyemiz sınavda başarılı olarak devlet memurluğuna atandı. Sınırlı sayıda kontenjanımız var" dedi.

Bafra Görme Engelliler Derneği ve Bafra Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle 2020 Nisan ayında gerçekleşecek olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) girecek engelli adaylara hazırlık kursu düzenliyor.

7 Ekim 2019 tarihinde başlayacak olan kurs, hafta içi belirlenen günler ve saatte Bafra Gençlik Merkezi'nde verilecek. Kursa başvurular, 27 Eylül 2019 Cuma günü sona erecek. 

8 ÜYEMİZ MEMUR OLDU

Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan, "2014 yılından bu yana iki yılda bir düzenlediğimiz kurs sayesinde 8 üyemiz sınavda başarılı olarak devlet memurluğuna atandı. Tecrübeli ve en iyi eğitim verebilecek durumda olan öğretmenlerimiz, Bafra Halk Eğitim Merkezi'ne Eylül ayı içerisinde başvurabilirler" dedi.

SINIRLI SAYIDA KONTENJAN VAR

Kaplan, "Kursumuza başvurular başlamış olup, bütün engel gruplarından arkadaşlarımız başvurabilir. Lise, ön lisans, lisans mezunları ve mezun olabilecek durumda olan engelli kardeşlerimizi kursumuza mutlaka bekliyoruz. Kursa katılmak isteyenler, kimlik fotokopisi, yüzde kırk ve üzeri engel durumunu beyan eden engelli sağlık kurulu rapor belgesiyle beraber; ister dernek merkezimize gelerek ister Bafra Halk Eğitim Merkezimize giderek başvurularını gerçekleştirebilirler. Acele edilmesinde fayda vardır. Çünkü belli bir başvuru kontenjanını geçtikten sonra bir daha başvuru alınmayacaktır" diye konuştu. Yunus KILIÇ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.