Bafra'da o yol  yıllar sonra açıldı 
Paylaş

Bafra'da o yol  yıllar sonra açıldı 

Ekleme: 20.01.2021 19:09 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun'un Bafra ilçesinde iki mahalleyi ayıran bina, ilçe belediyesinin mülk sahipleri ile görüşmesi sonucu yıkıldı. 

1994 yılında yapılan imar uygulaması sonucu imar yoluna isabet eden ve mülk sahibi ile hukuki sürecin uzun zamandır devam ettiği 2 katlı eski bina problemi,  Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın girişimleriyle sonuçlandırıldı.

İKİ MAHALLEDE MEMNUN 

Altınyaprak ve Emirefendi mahallelerinin kesişme noktasında yer alan ev, Bafra Belediye Meclisi’sin Ağustos ayında almış olduğu karar kapsamında yıkıldı. Hasan Çakın Caddesi ve Karadeniz Caddesi arasında bulunan ve çözüme kavuşması için uzun yıllar beklenen sorunun ortadan kaldırılmış olması, her iki mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Kılıç, " İlçemizdeki problemleri, meclisimizin bilgisi dâhilinde ve hukuk çerçevesinde çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz "dedi. 

Bölgede inceleme yapan Başkan Kılıç, sorunları hukuki yollar ile çözmeye devam edeceklerinin mesajını verdi. Nazım AKPINAR 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.