Bafralı şoförlere 'korona testi' yapıldı
Paylaş

Bafralı şoförlere 'korona testi' yapıldı

Ekleme: 17.01.2021 16:21 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun'un Bafra İlçesi'nde Şoförler Odası'na bağlı yönetim kurulu ve üyelerine, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın başkanlığında sağlık ekibi tarafaından Kovid-19 testi yapıldı

Bafra Esnaf Odası giriş katında ilk test Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin  Genççakır'a yapıldı.

Başkan Metin Genççakır, "Salgının kontrol altına alabilmek ve toplumun en az etki ve en az can kaybı ile bu süreci atlatabilmesi için hekimler ve tüm sağlık çalışanları büyük bir mücadele sergilemekte, canla başla çalışmaktadır. Tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunmak isteriz" dedi.

TÜM TEDBİRLERİ UYGULUYORUZ
Genççakır, şöyle konuştu; "Şoförler Odası ve Esnaf Kooperatifi binasında dezenfekte çalışmaları her hafta gerçekleştiriliyor. Çalışanlarımızın kişisel dezenfektelerini yaptırıyoruz. Hem eldiven hem de maske takarak çalışıyorlar. Ayrıca mesafe kurallarına da riayet ediliyor. Hijyene azami oranda önem gösteriyoruz. Dışarıdan gelen vatandaşlarımızı önce dezenfekte ediyoruz. Ardından maskesi yoksa maske veriyoruz. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde esnaflarımızın ve şoför arkadaşlarımızla ilgileniyoruz. Hafta en az 3 defa binalarımız dezenfekte edilmektedir. Devletimizin kurallarına harfiyen uymaktayız. Her türlü tedbirimizi her iki binamızda almış durumdayız."

Bafra Şoförler Odası'na bağlı yönetim kurulu ve üyelerine Kovid-19 testi yapıldı. Emin ÇEKİÇ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.