2015-2016 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Manisaspor'da forma giyen Bahattin çıktığı 34 maçta 13 gol kaydetmişti. Ege temsilcisinde maç başına 0.38 gol ortalaması ile oynayan golcü oyuncu bu sezon Samsunspor'da daha başarılı bir performans gösterdi. Kırmızı Beyazlı forma altında 26 maça çıkan Bahattin yine 13 gol kaydetti ama maç başına gol ortalamasını 0.5'e çıkardı. Bahattin ligin kalan maçlarında yada Play Off müsabakalarında eğer gol atarsa en çok gol attığı sezonu yaşamış olacak.
2016-2017 sezonunda Manisaspor ile Spor Toto 1. Lig'de oynayan Bahattin 29 maçta 11 gol atmayı başarmıştı. Daha sonra Ege temsilcisi ile yollarını ayıran 28 yaşındaki oyuncu Adanaspor ile 32 maçta 10 gol kaydetti ve bu sezon başında Samsunspor'un yolunu tutmuştu.
Goller 14 farklı isimden geldi
Yılport Samsunspor'un bu sezon ligde attığı 55 gol 14 farklı isimden geldi. Bu isimlerden rakip fileleri en fazla sarsan isim 13 golle Bahattin Köse olurken, İlyas Kubilay Yavuz ve Samet Asatekin ise 9'ar golle takımlarına katkı sağladılar. Erhan Şentürk''ün ve Abdulakdir Özgen'in ise 5'er golü bulunurken, Oğuz Gürbulak'ın 2, 8 oyuncunun birer golü bulunuyor. Öte yandan Samsunspor'un 55 golünün içerisinde Amed maçında Ömer Karancı'nın kendi kalesine attığı gol, Gaziantepspor'a karşı kazanılmış hükmen galibiyetin golleri de bulunuyor.