Bahçeli ve Özel TBMM'de Tokalaşarak Kısa Sohbet Gerçekleştirdi
Paylaş

Bahçeli ve Özel TBMM'de Tokalaşarak Kısa Sohbet Gerçekleştirdi

Ekleme: 01.10.2024 22:37

Devlet Bahçeli ve Özgür Özel, TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı resepsiyonunda tokalaşarak kısa bir süre ayaküstü sohbet etti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un ev sahipliğinde düzenlenen 28. Dönem 3. Yasama Yılı resepsiyonu, önemli bir karşılaşmaya sahne oldu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, resepsiyonda bir araya gelerek tokalaştı.

KISA BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİ

Bahçeli ve Özel, tokalaşmanın ardından ayaküstü kısa bir süre sohbet etti. İki liderin bu samimi karşılaşması, resepsiyonun dikkat çeken anlarından biri oldu.

RESEPSİYONDA SAMİMİ GÖRÜNTÜLER

TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı sebebiyle düzenlenen resepsiyon, Türkiye'nin önde gelen siyasi liderlerini bir araya getirdi. Devlet Bahçeli ve Özgür Özel’in bu samimi tokalaşması, toplantının en çok konuşulan anlarından biri olarak kaydedildi.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.