Bakan  Mahinur Özdemir Göktaş: Gazze İçin Harekete Geçme Vakti Çoktan Geldi
Paylaş

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş: Gazze İçin Harekete Geçme Vakti Çoktan Geldi

Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emine Erdoğan’ın mektubunu değerlendirerek, “Gazze için harekete geçme vakti çoktan geldi” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Emine Erdoğan’ın Melania Trump’a gönderdiği mektubu değerlendirdi. Göktaş, “Gazze için sadece hayatları değil, insanlığın onurunu da kurtarmak adına harekete geçme vakti çoktan geldi” dedi.

“ORTAK VİCDANA YAPILMIŞ ÇAĞRI”

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mektubun yalnızca insani bir çağrı değil, aynı zamanda küresel iradenin sessizliği karşısında duyulan hayal kırıklığının da ifadesi olduğunu söyledi.

“KAHKAHALARI SUSTURULAN ÇOCUKLAR”

Göktaş, “Soykırımcı İsrail tarafından kahkahaları susturulan çocuklar için küresel bir iradenin harekete geçmemesi derin bir hayal kırıklığıdır” ifadelerini kullandı.

ON BİNLERCE ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Gazze’de binlerce çocuğun yaşamını yitirdiğini hatırlatan Göktaş, kimliği tespit edilemeden kefenlenen “meçhul bebekler”in varlığına dikkat çekti.

“İNSANLIĞIN ONURU İÇİN HAREKETE GEÇMELİYİZ”

“Gazze için sadece hayatları değil, insanlığın onurunu da kurtarmak adına harekete geçme #VaktiÇoktanGeldi” diyen Göktaş, dünyanın her köşesindeki çocukların eşit değerde olduğunu belirtti.

“SESİMİZİ YÜKSELTECEĞİZ”

Bakan Göktaş, tüm çocukların güvenli bir geleceğe sahip olması için seslerini yükseltmeye devam edeceklerini vurguladı.

 

Kaynak: dunya.com

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.