Bakan Soylu: DEAŞ’lıları teslim ederiz
Paylaş

Bakan Soylu: DEAŞ’lıları teslim ederiz

Ekleme: 04.11.2019 19:45 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yakalanan terör örgütü DEAŞ mensupları için, "Hiç üzülmesinler, biz elimizdeki DEAŞ'lıları ister vatandaşlıktan çıkarsınlar ister çıkarmasınlar geri göndeririz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terör örgütü DEAŞ'lıların durumu hakkında konuşan Soylu, "Geri gönderme merkezlerimizde yabancı terörist savaşçılar var. Gerekli çalışmaları sürdürüyoruz. Bunlar dönem dönem Türkiye girdi ve yakalandılar. Tüm güvenlik birimlerimiz teyakkuz halindedir. Bunlar yakalanınca ya cezaevine girerler ya da geri gönderme merkezlerine gönderilir. Biz bunları geri göndereceğiz "dedi.

VATANDAŞLIKTAN ÇIKARMA İŞE YARAMAZ

Soylu, " Yeni bir metot geliştirdiler, vatandaşlıktan çıkarıyorlar. Şimdi de bulundukları yerlerde yargılansınlar diyorlar. Bu da yeni bir hukuk galiba. Terör konusunda yeni bir içtihat ortaya koyuyorlar. Hiç üzülmesinler, biz elimizdeki DEAŞ'lıları ister vatandaşlıktan çıkarsınlar ister çıkarmasınlar geri göndeririz" dedi. HHALK

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.