Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Pendik 7. Olağan İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Tunç, hukukun içinde kalarak ülkeyi terörün her türlüsünden arındıracaklarını vurguladı.
"BİRLİK VE BERABERLİĞİ KUVVETLENDİRECEĞİZ"
Bakan Tunç, konuşmasında şunları kaydetti: "Elimizdeki tüm araçları kullanarak, hukukun içinde bunu yapacağız. Terörle mücadeleden taviz vermeden, Türk'üyle, Kürt'üyle, Laz'ıyla birlik içinde daha güçlü bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Bu ülkenin huzurlu geleceği için çalışıyoruz."
MUHALEFETE ELEŞTİRİ: "YANLIŞ TAVSİYELER VERİYORLAR"
Doğu Akdeniz’den Suriye politikalarına kadar muhalefetin eleştirilerini hatırlatan Tunç, şu ifadeleri kullandı: "Eğer muhalefetin dediği gibi Suriye'de bulunmasaydık, orada bir terör devleti kurulmasına engel olamazdık. Maalesef, bu ülkenin muhalefeti hep yanlışı tavsiye etti, hakaret siyaseti yaptı. Bu millet hakaret siyasetine itibar etmez."
"TÜRKİYE YÜZYILI’NI İNŞA EDECEĞİZ"
Bakan Tunç, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Milletçe birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirerek Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz. İçte ve dışta daha güçlü bir Türkiye oluşturacağız," dedi.
AK PARTİ’NİN 22 YILLIK İKTİDAR VURGUSU
Tunç, AK Parti'nin 22 yıldır milletin desteğiyle iktidarda olduğunu hatırlatarak, "Milletimiz bizi hakaret değil, icraat siyaseti yaptığımız için iktidarda tuttu. Taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.
Anadolu Ajansı