Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, dün Havza ve Vezirköprü'de incemelerde bulundu. Bakan Turhan’a Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile ilgili kurum amirleri eşlik ettiler.
OSB'DE İNCELEME
Karşılama programından Bakan Turhan ve beraberindekiler Ankara Samsun Karayolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) üst geçidinde incemelerde bulundu. Burada Bakan Turhan’a Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar tarafından Havza OSB üstgeçidi ile Havza OSB Demiryolu bağlantısı ile ilgili taleplerini aktararak bilgiler verdi.
TOKALAŞAMADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan corona virüs önlemleri kapsamında kendisini karşılayanlarla tokalaşmadı. N.Alper CABBAR