SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Bakan Uraloğlu Samsun’da Konuştu: İşleri Teraziye Koysak Yüzde 80 Oy Alırdık

Bakan Uraloğlu Samsun’da Konuştu: İşleri Teraziye Koysak Yüzde 80 Oy Alırdık

Hazır

Giriş: 10.01.2026 15:50 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’da basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı ve AK Parti teşkilatına önemli mesajlar verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun programı kapsamında Yeşilkent Kavşağı’nın açılışını gerçekleştirdikten sonra bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bakan Uraloğlu, ilk olarak Samsun Valisi Orhan Tavlı ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse’yi makamlarında ziyaret etti.

Valilik ziyareti çıkışında basın mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Uraloğlu, beraberindeki heyetle birlikte programı takip eden gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

"İHMAL ETMEDİK, HERKESE DOKUNACAĞIZ"

Valilik programının ardından AK Parti Samsun İl Başkanlığı’na geçen Bakan Uraloğlu, burada teşkilat üyeleriyle buluştu. AK Parti hükümetlerinin hizmet odaklı siyaset yaptığını vurgulayan Uraloğlu, yapılan yatırımların karşılığının oy terazisinde çok daha yüksek olması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Biz şimdi AK Parti hükümetleri olarak, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhur İttifakı olarak, eğer yaptığımız işleri bir oy terazisine koymuş olsaydık, bir tartma imkanı olsaydı, biz her ilde açık ara yüzde 80 oy alırdık. Belki daha fazla. Çünkü gerçekten ihmal etmedik. Bölünmüş yollardan havalimanlarına kadar en doğusundan en batısına her yere yatırım götürdük. 58 havalimanımızın 30’a yakını doğuda ve Karadeniz’de."

Teşkilat mensuplarına "rehavet" uyarısında bulunan Uraloğlu, "Nasılsa bizim gibi düşünür, nasılsa oy verir demeyeceğiz. Herkese dokunacağız, herkese hürmet edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın gayretinin birazı kadar hep beraber gayret edebilirsek maksat hasıl olur" diye konuştu.

"MUHALEFET BELEDİYELERİ YÜZÜNE GÖZÜNE BULAŞTIRDI"

Konuşmasında muhalefeti de sert bir dille eleştiren Bakan Uraloğlu, yerel yönetimlerdeki başarısızlıklara dikkat çekti. Muhalefetin ülkeyi yönetme kabiliyetinin olmadığını savunan Uraloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz zaten hep seferdeyiz Allah'ın izniyle. Zaferi de Allahutaala şimdiye kadar bizlere nasip etti, bundan sonra da nasip edecektir. Şu anda muhalefet etmeye çalışan insanların bu ülkeyi yönetebileceğine kim, nasıl inanıyor? Belediyeleri yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Yönetme kabiliyetlerinin olmadığını biz görüyoruz. Ama bu bizi asla rehavete kaptırmayacak. Yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz."

Ziyaret, teşkilat üyeleriyle yapılan istişare toplantısının ardından sona erdi.

 

Demirören Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap