BAL'da Çarşambaspor Fırtınası

BAL'da Çarşambaspor Fırtınası

Hazır

Giriş: 03.11.2025 17:13 Güncelleme: 31.05.2026 02:10
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta 4. Hafta geride kalırken Çarşambaspor, zirveyi yakından ilgilendiren maçta evinde Çankırı FK’yı tek golle yenerek liderliğini pekiştirdi. Ladik Belediyespor berabere kalırken, 1930 Bafraspor ise yenildi.

KOLTUĞU SAĞLAMA ALDI

Teknik Direktör Tarkan Demirhan, yönetiminde ki Çarşambaspor, BAL 4. Grupta fırtına estirmeye devam ediyor. Aynı puana sahip iki takımın mücadelesinde takipçisi Çarşambaspor, kendi sahasında Çankırı FK’yı Sefa’nın golü ile 1-0 yenerek liderlik koltuğunu sağlama aldı. Puanını 12’ye çıkaran Yeşil-Beyazlı ekipte keyifler yerinde. 

NARŞAP’LA İLK MAÇA ÇIKTI

BAL’ın yeni ekiplerinden olan Ladik Belediyespor ise teknik sorumlu Eyüp Narşap, nezaretinde çıktığı ilk maçta deplasmanda Turhal 60 FK karşısında kalesinde gördüğü son dakika golü ile iki puan bıraktı. Grupta inişli çıkışlı grafik sergileyen 1930 Bafraspor ise Sorgun Belediyespor’a deplasmanda 3-0 yenildi ve hoca ile yollarını ayırdı. 

 

Zekai Anıl

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap