Bartın'da 4.8 Büyüklüğünde Deprem Korkuttu
Paylaş

Bartın'da 4.8 Büyüklüğünde Deprem Korkuttu

Ekleme: 11.10.2024 12:41

Bartın'ın Amasra ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. "Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı" diye belirtildi.

Bartın'ın Amasra ilçesi, sabah saatlerinde 4,8 büyüklüğündeki bir depremle sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) sistemlerine göre deprem saat 10.16'da meydana geldi ve 9,33 kilometre derinlikte gerçekleşti.

DEPREM KISA SÜRELİ PANİK YARATTI

Deprem, kent merkezinde kısa süreli panik yarattı. İlk belirlemelere göre herhangi bir kayıp ya da maddi hasar bildirilmedi. AFAD ve ilgili ekipler, olası hasar tespiti için laboratuvara başladı. "Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı" diye konuşuldu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bartın ve çevresindeki halkın tedirginliği deprem sonrasında ekipler kent genelinde incelemelere devam ediyor. Vatandaşlara herhangi bir acil durumda olan 112 Acil Çağrı Merkezini aramaları hatırlatıldı.

 

Demirören Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.