Başkan Demirtaş: Birlikte Yönetim Anlayışıyla Yeni Projeler Hayat Bulacak
Paylaş

Başkan Demirtaş: Birlikte Yönetim Anlayışıyla Yeni Projeler Hayat Bulacak

Ekleme: 16.08.2019 16:07 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Demirtaş'ı  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.Başkan Demirtaş,Şehrimizi  birlikte yönetiyoruz anlayışıyla yeni projelerin ilçede hayat bulacağını söyledi.

KADEF Genel Başkan Yardımcısı Şakir Öksüzoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu ve beraberindeki heyet İlkadım Belediye Başkanı Necattin
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,''Gençlerimiz bu ülkenin omurgasıdır. Sizler, sadece kendi geleceğinizden sorumlu değilsiniz. Şanlı bir tarihe sahip bu millete karşı da sorumlusunuz. Bugünün gençleri yarınımızı inşa edecek düşüncesiyle, 5 yılda gençlerimize yönelik birçok çalışma yürüteceğiz. Yeni dönemde yine ‘bu şehri birlikte yönetiyoruz’ anlayışıyla, gençlerimiz ile birlikte yeni çalışmalara imza atacağız. Gençlik Kolları Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim'' dedi.

''Gençlik kolları olarak yanındayız''

Konuk severliğinden ötürü Başkan Demirtaş'a teşekkür eden ve düşüncelerini ifade eden KADEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu,''Biz asla insanları memleketlerine göre ayırt  etmiyoruz. Bizlerde güzel memleketimizin gelişmesi için üzerimize düşen her görevde gençlik kolları olarak hep yanınızdayız. Bundan sonra da Başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz.Başkanımızın şehrimize daha iyi hizmetler yapmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz'' diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.