Samsun Haber

Başkan Deveci ile gönüllülerden sahil temizliği

Samsun Atakum Belediyesi, Sıfır Atık hedefi kapsamında Atakum sahilinde yurttaşlarla birlikte atık toplama etkinliği gerçekleştirdi.

1 dk okuma
Başkan Deveci ile gönüllülerden sahil temizliği
Paylaş

Samsun Atakum Belediyesi 'Atığımız sıfır, desteğimiz sonsuz olsun' sloganıyla Atakum sahilinde atık toplama etkinliği gerçekleştirdi. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin de Atakumlularla birlikte atık topladığı etkinliğe MAFEN Okulları, AtaÇocuk Anaokulu ile yurttaşlar da önemli destek verdi. 

ÇEVREYE DUYARLI OLUNMALI 

Etkinlikte konuşan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Bir kentin çağdaş bir sahil kenti olabilmesi ve ‘Atatürk’e layık bir kentim’ diyebilmesi için o kentin temiz olması gerekir. Kentin temiz olabilmesi için çevreye duyarlı çocuklar yetiştirmemizin yanı sıra kentlilerin çevreye duyarlı olması ve kenti kirletmemeleri gerekir. Atakum Belediyesi’nin gönüllüleri de burada. Onlara sesleniyorum. Atakum Belediyesi ‘bunu yapsın’ deyin. Atakum Belediyesi’nin yakasını bırakmayın. Eğer bir kent ne kadar çok gönüllü, ne kadar çok o kent sevdalılarıyla birlikte çalışabilirse o kentte başarı olur. Atakum’u Atakum Belediyesi’nin Başkanına ve çalışanlarına bırakmayın sahip çıkın. Ben ne demiştim ‘Benim elim sizin yakanızda, omzunuzda olacak, ama sizin iki eliniz benim iki yakamda olsun.’ O nedenle bırakmayın” diye konuştu. 

Etkinlikte çocuklar kendi elleriyle yaptıkları ‘Çevre polisi’ şapkalarıyla dikkat çekti. 



Samsun Atakum Belediyesi 'Atığımız sıfır, desteğimiz sonsuz olsun' sloganıyla Atakum sahilinde atık toplama etkinliği gerçekleştirdi. N.Alper CABBAR 

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.