Başkan Doğan'dan Başarılı Sporculara Tebrik
Paylaş

Başkan Doğan'dan Başarılı Sporculara Tebrik

Ekleme: 30.01.2023 16:31 Güncelleme: 03.06.2026 14:22

Çarşamba Belediyespor Kulübü, sporcuları Şanlıurfa'da organize edilen ve aynı zamanda milli takım seçmeleri özelliği taşıyan Kick Boks Türkiye Şampiyonasında önemli dereceler elde etti. Belediye Başkanı Halit Doğan, başarılı sporcuları tebrik etti. 

Şanlıurfa'da organize edilen aynı zamanda milli takım seçmelerinin ilk ayağı olan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden Çarşamba Belediyespor Kulübü sporcularından Beyza Aydın 1?. olurken, Tuğçe Akkuş ise 3'lük elde etti.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, başarılı sporcuları kutlayarak; "Milli Takım seçme kriterlerinden ilki olan ve 8000 sporcunun katılımı ile Şanlıurfa'da gerçekleşen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda; Büyük Bayanlar Full Contact branşında Çarşamba Belediyespor Kulübü sporcularımızdan Beyza Aydın 1., Tuğçe Akkuş ise 3.'lük elde etmiştir. Sporcularımızı gönülden kutluyorum" dedi.

Halit Doğan

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.