Başkan Doğan: Öğrencilerimize Güvenimiz Tam 
Paylaş

Başkan Doğan: Öğrencilerimize Güvenimiz Tam 

Ekleme: 04.09.2019 14:32 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Çarşamba Belediye Başkanı Doğan, bu yıl üniversiteye yerleşen öğrencilerle buluştu. Başkan Doğan, " İnanıyorum ki sizler aileniz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı işler yapacaksınız. Hepinize canı gönülden başarılar diliyorum "dedi. 

Samsun Çarşamba Belediyesi bu yıl üniversiteye yerleşen öğrencilere kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltı programına Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğran, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve üniversiteyi yeni kazanan Çarşambalı öğrenciler katıldı.

DOĞAN: BAŞARILI OLACAKSINIZ

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “Gençlerimiz için yeni bir hayat başlıyor, üniversite eğitimi hayatımızın önemli bir alanı. Üniversite hayatınız boyunca kendinizi iyi yetiştirin, önemli bir fırsat yakaladınız ve bu fırsatı iyi değerlendirin. İnanıyorum ki sizler aileniz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı işler yapacaksınız. Hepinize canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah gelecekte de güzel projelerde yeniden birlikte oluruz, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Program sonunda öğrenciler Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekindiler. Yunus KILIÇ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.