Başkan Fatih Türkel: CHP'de Kongre Takvimi Netleşti 
Paylaş

Başkan Fatih Türkel: CHP'de Kongre Takvimi Netleşti 

Ekleme: 28.07.2023 20:01 Güncelleme: 05.06.2026 12:57

Samsun'da CHP ilçe örgütlerinin kongre takvimi netleşti. Başkan Fatih Türkel, " CHP'de kongre sonunda her zaman kazanan CHP olmuştur. Kongreler hizmet yarışıdır. Kaybeden olmaz" dedi.

Samsun'da CHP ilçe kongrelerine hazırlanıyor. Delege seçimlerinin ardından ilçe kongreleri başlayacak. CHP'de 5 Ağustos'ta Ayvacık ve Canik, 6 Ağustos'ta Terme, Salıpazarı, 10 Ağustos'ta Kavak, 12 Ağustos'ta Asarcık ve Atakum, 13 Ağustos'ta İlkadım, Çarşamba, 14 Ağustos'ta Vezirköprü, 15 Ağustos'ta Havza ve Yakakent, 16 Ağustos'ta Ladik, 19 Ağustos'ta 19 Mayıs ve Bafra, 20 Ağustos'ta Tekkeköy, 2 Eylül'de ise Alaçam kongreleri yapılacak. 

'DEMOKRASİ 
ŞÖLENİ YAŞANACAK'

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP'de demokrasi olduğuna vurgu yaparak, "CHP demokrasinin kalesidir. CHP kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında yaşanmaktadır. Yapacağımız kongrelerde de geçmişte olduğu gibi şölen havasında geçecektir. İl veya ilçe kongrelerimizde görülecek ki çok sayıda aday yarışacaktır. CHP'de kongre sonunda her zaman kazanan CHP olmuştur. Kongreler hizmet yarışıdır. Kaybeden olmaz" dedi.

CHP İl Kongresi, ilçe kongreleri tamamlandıktan sonra yapılacak. 

 

Zekeriya Fırat

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.