Samsun Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,25 Eylül -01 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Kılıç, " Bugün, modern teçhizat ve personeli ile sadece yangınlarda değil, sel ve depremler gibi tüm doğal afetlerde de halkımızın can ve mal güvenliği için 24 saat canla başla çalışan İtfaiye Teşkilatımız, kutsal bir vazife ifa etmektedir "dedi.
ŞEHİT İTFAİYECİLERİ UNUTMADI
Başkan Kılıç, " Bu vesileyle, milletimizin can güvenliği için mücadele eden ve bu uğurda canlarını kaybeden şehit itfaiyecilerimize yüce Allah’tan rahmet dilerken, başta Samsun Büyükşehir Belediyemiz İtfaiye Daire Başkanlığı personeli olmak üzere tüm İtfaiye Teşkilatımızın İtfaiyecilik Haftası'nı tebrik ediyorum” dedi. Tolgahan ÇAĞLAR