SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Başkan Sandıkçı: "Canik'e değer katma hedefimizden asla taviz vermeyeceğiz"

Başkan Sandıkçı: "Canik'e değer katma hedefimizden asla taviz vermeyeceğiz"

Hazır

Giriş: 29.11.2023 16:03 Güncelleme: 30.05.2026 23:59
Canik Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulunda muhtarlar ile bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik’e değer katma hedefimizden asla taviz vermeyeceğiz” dedi.

Genel kurulda muhtarlarla sohbet eden ve problemlerini dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’te geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. İlçeye yeni yatırım ve projeler kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Muhtarlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Sandıkçı, “Muhtarlarımızla istişare halinde çalışmalarımızı sürdürüyor, Canikimize yakışır eserleri kazandırmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

"CANİK EN GÖZDE ŞEHİRLER ARASINDA YERİNİ ALMAKTADIR"

Canik’te muhtarlarla istişare halinde çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizin her köşesinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Canik’imize üstyapıdan, altyapıya, eğitimden, spora kadar her alanda yeni yatırımlar kazandırdık. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı muhtarlarımızla istişare halinde sürdürdük.

Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini yerinde dinledik. İlçemiz için mesai mefhumu gözetmeksizin koşturduk. Canik, yükselen değeri, değişen ve yenilenen kimliği, kazandığı değerle bugün en gözde şehirler arasında yerini almaktadır. Canik’e daha çok değer katma hedefimizden asla taviz vermeyeceğiz. İlçemizin değerine değer katacak proje ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Toplantıya ayrıca, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap