Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Şafak Çomaklı, Samsun'un Salıpazarı ilçesinde şiddetli yağışların yol açtığı hasarları incelemek üzere ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Refaettin Karaca'dan bilgi alan Çomaklı, ilçedeki çalışmaları yakından gözlemledi.
HASARIN BOYUTU
Salıpazarı'nda 580 kilometrelik yol ağının 350 kilometresinin hasar gördüğünü belirten Karaca, "İlçemizde kapalı yollarımızı açmak için büyük çaba sarf ettik ve araç geçişlerini sağladık. Ancak yollarımızda ciddi maddi zararlar mevcut ve acil desteğe ihtiyacımız var. Belediyemizin imkanlarıyla bugüne kadar gerekenleri yaptık" dedi.

ÇOMAKLI'DAN DESTEK SÖZÜ
Çomaklı, Başkan Karaca'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, Salıpazarı'ndaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Çomaklı, "Bugün gördüğümüz kadarıyla ilçede gerçekten büyük maddi hasarlar var. Başkanımızın gayretleriyle vatandaşlarımız mağdur edilmemiş. Ancak bundan sonra yapılacaklar için merkezi hükümetimiz ve yerel olanakları seferber edeceğiz. Salıpazarı ilçemizi yalnız bırakmayacağız. Yaraların sarılması ve selin izlerinin silinmesi için ne gerekiyorsa yapılacaktır" ifadelerini kullandı.
GENİŞ KATILIMLI ZİYARET
Ziyarete, BBP İl Başkanı Ünsal Tokuş, Alperen Ocakları Genel Başkanı Alican Kocaman, MKYK Üyesi Bahadır Şahin, İlçe Başkanı Mehmet Candan ve belediye meclis üyeleri de katıldı.
Anadolu Ajansı