Gündem

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli: Vesayetin karşısındayız

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli, 104 eski amiralin yayınladığı bildiriye sert tepki gösterdi. Gayretli, "Vesayetin karşısındayız" mesajı verdi.

1 dk okuma
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli: Vesayetin karşısındayız
Paylaş

Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, 104 eski amiralin yayınladığı bildiri ile ilgili yazılı açıklama yayınladı. Gayretli, cunta heveslisi amirallere tepki göstererek, Türk halkının her türlü vesayetin karşısında olduğunu belirtti.

HESABI SORULMALI 

Başkan Savaş Gayretli, "Bir kısım kendini bilmez mütekait askerin sözde ülkenin bekasını düşündükleri izlenimi vererek siyasete müdahale etme cüretleri; hukuki açıdan ihanetin, fiili açıdan açık bir zavallılığın, akılsızlığın ve ahlaksızlığın göstergesidir. Ülkenin bekasını, devletin bağımsızlığını, milletin egemenliğini tehlikeye sokan şeyin geçmişte 10 yılda bir yapılan darbeler olduğu, bu darbelerle bu ülkenin bütün kaynaklarının sömürüldüğü, emperyalizmin operasyon sahası haline getirildiğini unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.
Darbeye tevessül eden, milletin iradesini ve inanç değerlerini hedef gösteren, sivil siyasi iradenin hukukunu yok etmeye yeltenen herkese haddi bildirilmeli, darbe heveslileri yargı önünde hesap vermelidir "dedi. Feride İÇKİLLİ
 

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.