Memur Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, HHALK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi, yaklaşan Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cabbar'a Türk Bayrağı hediye etti.
'GURURLUYUZ'
Gayretli, toplu sözleşme kazanımlarını anlattı bu konuda hazırlanan kitabı hediye etti. Gayretli, "Cumhuriyetimiz 100 yaşında. Bu tarifi imkansız bir duygu. Bu vatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz milletimizin verdiği destansı mücadele ile kazanıldı ve bizlere emanet edildi. Cumhuriyet'e ve vatanımıza dün olduğu gibi her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz "dedi.
Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, HHALK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Nazım Akpınar