Benfica’dan Auckland City’ye Farklı Tarife: 6-0
Paylaş

Benfica’dan Auckland City’ye Farklı Tarife: 6-0

FIFA Kulüpler Dünya Kupası C Grubu’nda Benfica, Auckland City’yi 6-0 mağlup etti. Milli oyuncular Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu maça ilk 11’de başladı. Maçın ikinci yarısı hava şartları nedeniyle geç başladı.

FIFA Kulüpler Dünya Kupası C Grubu ikinci maçında Benfica ile Auckland City karşı karşıya geldi. ABD'nin Orlando kentindeki Inter&Co Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Katarlı hakem Salman Ahmad Falahi yönetti. Portekiz temsilcisi, karşılaşmayı farklı bir skorla kazanarak ilk galibiyetini elde etti.

MİLLİ OYUNCULAR SAHADA, GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

Benfica’da milli futbolcular Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu maça ilk 11’de başladı. İlk yarının uzatma dakikalarında Angel Di Maria, 45+8. dakikada penaltıdan attığı golle skoru açtı: 1-0.

İKİNCİ YARI GEÇ BAŞLADI, BENFICA FIRTINASI ESTİ

İkinci yarı, olumsuz hava koşulları nedeniyle FIFA tarafından yapılan açıklamayla TSİ 22.20’de başladı. Bu yarıda oyuna ağırlığını koyan Benfica, 53. dakikada Vangelis Pavlidis, 63. dakikada Renato Sanches, 76 ve 78. dakikalarda Leandro Barreiro ile skoru 5-0’a taşıdı.
Son sözü yine Di Maria söyledi. 90+8. dakikada bir kez daha penaltıdan ağları havalandıran Arjantinli yıldız, maçın skorunu belirledi: 6-0.

BENFICA İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Bu galibiyetle birlikte Benfica, gruptaki puanını 4’e yükseltti. Auckland City ise ikinci maçından da puansız ayrıldı.

HAVA KOŞULLARI TURNUVAYI ETKİLEMEYE DEVAM EDİYOR

Müsabakanın ikinci yarısının gecikmeli başlamasıyla birlikte, FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verilen maç sayısı 4’e yükseldi. Organizasyon yetkilileri, karşılaşmaların güvenli bir şekilde tamamlanması için tüm önlemlerin sürdüğünü belirtti.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.