Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hesap.com Antalyaspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar, Tammy Abraham, Tiago Djalo ve Jota Silva'nın golleriyle sahadan 3-1 galip ayrılarak milli araya moralli girdi. Antalyaspor'un tek golü Boli'den geldi.
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanında önemli bir galibiyet elde etti. Kıran kırana geçen mücadelede Beşiktaş'ın golleri Tammy Abraham, Tiago Djalo ve Jota Silva'dan geldi.
GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ
Karşılaşmada Beşiktaş'ın ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 öne geçtiği ve bu skorla ilk yarının tamamlandığı belirtildi. İkinci yarı, karşılıklı ataklarla başladı.
51. dakikada Antalyaspor, farkı bire indiren golü buldu. Beşiktaşlı oyuncu Rıdvan Yılmaz'ın geri pasında araya giren Boli, rakibini çalımladıktan sonra ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-1.
BEŞİKTAŞ FARKINI KORUDU
Maçın 81. dakikasında Beşiktaş, farkı yeniden ikiye çıkaran golü kaydetti. Hızla gelişen atakta Cerny'nin pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Jota Silva'nın yerden çektiği şut, filelere gitti: 3-1.
90. dakikada Antalyaspor, Doğukan Sinik'in ara pasıyla Paal'in ceza sahasına hareketlendiği pozisyonda Boli'yi uygun durumda topla buluşturdu. Ancak Boli'nin yerden sert şutunda top defans oyuncularına çarparak kornere çıktı ve Antalyaspor bir gol fırsatını değerlendiremedi.
Karşılaşma, Beşiktaş'ın 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyetle Beşiktaş, milli araya puan tablosunda üst sıralardaki yerini koruyarak girdi.
Anadolu Ajansı