Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına Slovenya'nın Maribor şehrinde devam ederken, Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ile oynayacağı hazırlık maçı, yoğun yağış ve dolu nedeniyle iptal edildi. Maç, Lendava Stadı'nda oynanacaktı ancak kısa süre önce başlayan yağmur ve şiddetli dolu yağışı sonrasında maçın oynanmamasına karar verildi.
SAHA ZEMİNİ UYGUN DEĞİLDİ
Yoğun yağış nedeniyle saha zemininde biriken sular, top sürmeyi imkânsız hale getirdi. Her iki takım yetkililerinin yaptığı değerlendirmenin ardından maçın iptal edilmesine karar verildi.
BEŞİKTAŞ KAMPINDA ANTRENMAN MAÇI
Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, statttan ayrılan Beşiktaş kafilesi ile kamp yapılan otelde bir antrenman maçı yapılmasına karar verdi. Bu kararla birlikte takım, hazırlıklarını devam ettirerek yeni sezona hazır olmayı hedefliyor.
Haber Merkezi