Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, orta saha kurgusu için rotayı Fransa'ya çevirdi.
BONSERVİS BEKLENTİSİ 20 MİLYON EURO
İsviçreli yıldızın yüksek piyasa değerine rağmen Beşiktaş yönetimi, şartları zorlamak adına formül arayışına girdi. Monaco cephesinin, 29 yaşındaki kaptanı için yaklaşık 20 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olan Zakaria, bu sezon Monaco formasıyla çıktığı 10 maçta 1 asistlik performans sergiledi. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı 90 dakika görev yapan tecrübeli isim, o maçta bir penaltı atışından yararlanamamıştı.
KALECİDE B PLANI: ANTONIN KINSKY
Kaleci arayışlarını da sürdüren Kara Kartal, Chelsea'den Filip Jörgensen için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini masada tutuyor. Ancak bu transferin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşı B planı hazırlandı. Beşiktaş, Tottenham'ın 22 yaşındaki Çekyalı file bekçisi Antonin Kinsky'yi gündemine aldı. İngiltere'de forma şansı bulmakta zorlanan genç eldiven için satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği değerlendiriliyor.
TRANSFER OLMAZSA SEZON ERSİN VE EMRE İLE BİTECEK
Beşiktaş yönetimi, kaleci transferinde hedeflediği isimlerden sonuç alamaması durumunda risk almayacak. Bu durumda siyah-beyazlılar, kalesini Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin ikilisine emanet ederek takviye planını sezon sonuna erteleyecek.
SVENSSON VEDA EDİYOR
Öte yandan takımda ayrılık rüzgarları da esiyor. Beşiktaş'ın tecrübeli sağ beki Svensson'un yeni takımının belli olduğu ve kısa süre içinde resmi ayrılığın açıklanacağı gelen bilgiler arasında.
www.fanatik.com.tr