Asayiş

Beşiktaş’ta Çöpte Bebek Cesedi Bulundu

Beşiktaş’ta temizlik görevlileri çöp konteynerinde yanık ve kesik izleri olan bebek cesedi buldu. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

1 dk okuma
Beşiktaş’ta Çöpte Bebek Cesedi Bulundu
Paylaş

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde sabah saatlerinde temizlik yapan belediye personeli, çöp konteynerinin yanında bebek cesedi buldu. Vücudunda yanık ve kesik izleri bulunan bebeğin yeni doğduğu belirlendi.

ÇÖP KONTEYNERİNİN YANINDA BULUNDU

Olay, Ortaköy Çevirmeci Caddesi’nde meydana geldi. Sabah temizlik yapan Beşiktaş Belediyesi personeli, çöp konteynerinin yanında bebek cesedi olduğunu fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

YENİ DOĞDUĞU BELİRLENDİ

İlk incelemelerde bebeğin yeni doğduğu ve göbek kordonunun kesildiği tespit edildi. Vücudunda yanık ve kesik izleri bulunan bebeğin cinsiyetinin belirlenemediği öğrenildi.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. Polis, bebeğin kimliğinin ve olayın nasıl gerçekleştiğinin ortaya çıkarılması için kapsamlı soruşturma başlattı.

KaynakAnadolu Ajansı

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.