Beşiktaş'ta İtalyan teknik adam ilk transferini açıkladı

Beşiktaş'ta İtalyan teknik adam ilk transferini açıkladı

Ekleme: 07.06.2026 12:13 Güncelleme: 07.06.2026 12:14

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano, başkan Serdal Adalı ve futbol direktörü Önder Özen ile yaptığı transfer zirvesinde hücum hattı için Bologna'nın 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Riccardo Orsolini'nin kadroya katılmasını talep etti.

Beşiktaş'ın yeni hocası Vincenzo Italiano, yönetimden ilk transferini istedi. İtalyan teknik adam, Bologna'dan eski öğrencisi Orsolini'yi talep etti. Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Vincenzo Italiano dönemi resmen başlarken, İtalyan çalıştırıcı gelecek sezonun kadro planlaması için vakit kaybetmeden düğmeye bastı. 48 yaşındaki deneyimli teknik adamın, siyah-beyazlı yönetimle gerçekleştirdiği ilk transfer zirvesinde oldukça net taleplerde bulunduğu öğrenildi.

ADALI VE ÖZEN İLE KRİTİK ZİRVE

Siyah-beyazlıların çiçeği burnunda hocası Vincenzo Italiano'nun; Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve Futbol Direktörü Önder Özen ile bir araya gelerek takımın eksik bölgeleri üzerine kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdiği ifade edildi. İtalyan teknik adamın, bu kritik görüşmede hücum hattı için yönetime sunduğu ilk ismin ise eski öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

HEDEFTEKİ İSİM: RICCARDO ORSOLINI

Gelen bilgilere göre Italiano, İtalya Serie A ekiplerinden Bologna forması giyen 29 yaşındaki yıldız sağ kanat oyuncusu Riccardo Orsolini'nin mutlaka kadroya katılması gerektiğini vurguladı. Başarılı çalıştırıcının, eski öğrencisinin oyun sistemine tam uyum sağlayacağını ve transferin gerçekleşmesi halinde takıma hücum anlamında çok büyük bir katkı vereceğini Başkan Adalı ve Önder Özen'e detaylı bir raporla anlattığı belirtildi.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.