Bibörek ve Ahyar Baklava Havza'da
Paylaş

Bibörek ve Ahyar Baklava Havza'da

Ekleme: 05.04.2021 18:17 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun'un Havza İlçesi'nde kalite ve zengin çeşitleri ile vatandaşlara hizmet sunacak olan Bibörek ve Ahyar Baklava Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi

Kevser Parkı karşısında açılan işyeri açılışına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Esnaf Kefalet Başkanı Ömer Büyük, İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu ve esnaf ile davetliler katıldılar.

ESNAF ARTSIN İSTİYORUZ
Başkan Özdemir; "Havza'nın gelişmesine katkıda bulunduğu için işletme sahiplerine teşekkür ederiz. Açılan her işyeri istihdam demek, ekonomiye katkı demek. İlçemizde bu tür işletmelerin artması bizleri sevindirmektedir. İşletmenin firma sahiplerine ve Havzalılara hayırlı olmasını dilerim" dedi. 

Firma yetkilisi Hüseyin Kaya ise, "İlçemizde bir eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Modern ve şık görünüşlü mekanımıza tüm Havzalı hemşerilerimizi davet ediyoruz" diye konuştu.

İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu tarafından yapılan dua sonrası açılış kurdelesi Belediye Başkanı Özdemir tarafından kesildi. Nazım AKPINAR

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.