Bilal Erdoğan'dan Fenerbahçe-Samsunspor Maçı İtirafı: Maçı İzlerken Cumhurbaşkanımız...
Paylaş

Bilal Erdoğan'dan Fenerbahçe-Samsunspor Maçı İtirafı: Maçı İzlerken Cumhurbaşkanımız...

Ekleme: 14.03.2026 14:30 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Bilal Erdoğan, Samsunspor'un Fenerbahçe'ye 3-2 yenildiği maçı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile izlediğini belirterek; "Fenerbahçe'nin attığı 3. golde sevinçten sıçradım, Cumhurbaşkanımız da benim bu halime çok güldü" dedi.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Ankara’da katıldığı "Söz Gençlikte Ramazan" programında gençlerle bir araya gelerek  açıklamalarda bulundu. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Erdoğan, geçtiğimiz hafta Samsunspor'un Fenerbahçe'ye 3-2 yenildiği maçla ilgili bir anısını paylaştı.

 

@samsunhalkgazetesi Bilal Erdoğan, Samsunspor'un Fenerbahçe'ye 3-2 yenildiği maçı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile izlediğini belirterek; "Fenerbahçe'nin attığı 3. golde sevinçten sıçradım, Cumhurbaşkanımız da bana çok güldü" dedi. #samsun #samsunspor #fenerbahçe #receptayyiperdoğan ♬ Samsun Halk Gazetesi - orijinal ses - Samsun Halk Gazetesi

 

"3. GOLDE SEVİNÇTEN SIÇRADIM"

Fenerbahçe’nin Samsunspor’u 90+5'inci dakikada gelen golle 3-2 mağlup ettiği  karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte izlediğini belirten Bilal Erdoğan, o anları şu sözlerle anlattı: "Cumhurbaşkanımız ile maçı izlerken üçüncü golde sevinçten bağırıp sıçradım. Cumhurbaşkanımız da benim bu halime çok güldü."

11 YILLIK ŞAMPİYONLUK HASRETİ

Sarı-lacivertli ekibin uzun süredir şampiyon olamadığını hatırlatan Bilal Erdoğan, heyecanının sebebini şu sözlerle açıkladı: "11 yıl şampiyonluk görmeyince insan takımının bir şampiyonluk yaşadığını görmek istiyor. Son dakika golü bu yüzden beni çok heyecanlandırdı."

 

 

Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.