Bilardonun Şampiyonu Rıdvan Ekiz

Bilardonun Şampiyonu Rıdvan Ekiz

Hazır

Giriş: 13.01.2020 20:01 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Türkiye Bilardo Federasyonu 2019-2020 faaliyet programında yapılan Üç Bant Bilardo il seçmeleri, Paşa Bilardo Tesisleri'nde tamamlandı. Final maçında rakibini yenen Rıdvan Ekiz, şampiyon oldu.

82 SPORCU KATILDI
Samsun Paşa Bilardo Tesislerinde gerçekleştirilen ve dokuz gün süren Üç Bant Bilardo il seçmelerine 82 sporcu katılırken Kemal Atamer ve Serdar Çetin 3.’lük kupasını kaldırırken final müsabakasında ise Rıdvan Ekiz ve Murat Erkul karşılaştı. Rıdvan Ekiz rakibini mağlup ederek il birincisi olurken, Murat Erkul ise ikinciliği elde etti.

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ
Müsabakalar sonrasında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Şube Müdürü Celalettin Kapçak ve İl Temsilcisi Sinan Bıyıklı verdi. Kasapoğlu törende yaptığı açıklamada, Haziran ayında Samsun’da Türkiye şampiyonası yapılacağının müjdesini verdi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap