Bisiklet Şampiyonası Sona Erdi
Paylaş

Bisiklet Şampiyonası Sona Erdi

Ekleme: 18.10.2020 18:46 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Türkiye Masterlar Bisiklet Yol Şampiyonası’nın yol etabı tamamlandı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2020 yılı faaliyet programında yer alan bisiklet şampiyonası, Perşembe ilçesinden start aldı. 15 ilden, 44 sporcunun katılım sağladığı şampiyonada sporcular, yol etabında toplam 70 kilometre pedal çevirdi. Şampiyonanın ikinci gününde düzenlenen etapta dereceye giren sporculara madalya ve kupaları, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve protokol tarafından takdim edildi.

Perşembe'nin bu tür organizasyonlara ilerleyen günlerde yeniden ev sahipliği yapacağını ifade eden Mustafa Sayım Tandoğan, “Güzel bir organizasyon oldu. Bu tür programların ilçemizin tanıtımı açısından da faydalı oluyor. Bisiklet sporunun da ayrı bir güzelliği var. İlçemiz turizm anlamında da yol alıyor ve yatırımalar devam ediyor” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.