Samsunspor Bocce Takımı’nın genç sporcusu Yağmur Tosun, Muğla’da düzenlenen Türkiye Bocce Petank Şampiyonası’nda tarihi bir başarıya imza attı. Tosun, Kadınlar Altın Nokta yarışlarında 49 vuruşla Türkiye rekorunu kırarak Samsunspor camiasını gururlandırdı.
REKOR MUĞLA’DA GELDİ

Muğla’nın Ula ilçesinde 24-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Bocce Petank Şampiyonası’na gençler, büyükler ve ümitler kategorilerinde toplam 478 sporcu katıldı. 5 gün süren yoğun mücadelenin ardından, Samsunspor’un parlayan yıldızı Yağmur Tosun, Altın Nokta disiplininde 49 vuruşa ulaşarak zirvenin yeni sahibi oldu ve Türkiye rekorunu kırdı.
HEDEF MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ

Samsunspor ve Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, şampiyonaya aylar süren yoğun bir antrenman programıyla hazırlandıklarını belirterek, 15 yaşındaki sporcusu Yağmur Tosun ile gurur duyduğunu dile getirdi: "Yağmur, 15 yaşında Türkiye rekoru kırdı. Sporcularımın emeklerine sağlık, hepsi ile gurur duyuyorum. Akdeniz Oyunları, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanan sporcularıma başarılar diliyorum. Amacımız milli takım seçmelerini kazanıp ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek."
Antrenör Bozdemir, desteklerinden dolayı başta Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
Zekai Anıl