Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Kurtarılamayarak Hayatını Kaybetti

Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Kurtarılamayarak Hayatını Kaybetti

Hazır

Giriş: 22.08.2022 12:35 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Çarşamba ilçesinde 29 yaşındaki bir genç serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay Çarşamba ilçesi Karabahçe Mahallesi Sahil mevkiinde meydanageldi. Edinilen bilgilere göre Erkan Keskinsoy(29) ve arkadaşları serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolanKeskinsoy, çevredeki vatandaşlar tarafından baygın halde suda
bulunarak tekneyle kıyıya çıkarıldı. Olayın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak buradaki ilk müdahalesinin ardından Samsun’da özel bir  hastaneye sevk edildi. Erkan Keskinsoy, Samsun’daki özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap