Bowlingde Şampiyonlar Elendi
Paylaş

Bowlingde Şampiyonlar Elendi

Samsun’da düzenlenen Okullar Sporları Bowling Gençler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Oynanan final maçlarının ardından kızlarda Samsun İlkadım Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Osmaniye İbn-İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

FİNAL ATIŞLARI İLE SONA ERDİ

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Sporları Bowling Genç kız ve erkekler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Samsun Bowling Salonu’nda yapılan Türkiye Şampiyonası büyük bir çekişmeye sahne olurken, genç kızlarda Samsun İlkadım Anadolu Lisesi birinci, Sakarya Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi 2., Samsun Bahattin Sevim Köksal Anadolu Lisesi 3., erkeklerde Osmaniye İbn-İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1., Çorum Spor Lisesi 2., İzmir Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi 3.’lüğü elde etti. 

İL MÜDÜRÜMÜZ DERECİ TEBRİK ETTİ

Dereceye giren takımları tebrik eden Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Okul Sporları Bowling Türkiye şampiyonasının ilimizde düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehir dışından gelen sporcularımızı en güzel şekilde ağırlamak için tüm ekibimizle birlikte en iyi imkanlarımızı sunduk. Şehrimizin takımlarından Samsun İlkadım Anadolu Lisesi kızlarda birinci erkeklerde dördüncü oldular. Onları şehrimize yaşattıkları gurur için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Karşılaşmalar sonrasında dereceye giren takımlara ödülleri Samsun Gençlik ve Spor il Müdürü Feyzullah Dereci, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanvekili Serdar Arslan, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, takdim etti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.