BUEK Başkanı Yücel 'yılın girişimcisi' seçildi
Paylaş

BUEK Başkanı Yücel 'yılın girişimcisi' seçildi

BAU Global Başkanı Enver Yücel, iş dünyasının küresel düzeydeki en prestijli ödülü olarak kabul edilen EY Dünya Yılın Girişimcisi programındaki halk oylamasında ilham veren girişimciler listesinde 'en yüksek halkoyunu' alarak zirveye çıktı.

Dünyanın 100'e yakın ülkesinden, tıptan bilişime farklı iş kollarında başarı gösteren 50 girişimcinin katıldığı Ernst & Young (EY) Dünya Yılın Girişimcisi yarışmasında Türkiye'yi temsil eden BAU Global Başkanı ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, 'en yüksek halk oyunu' alarak yarışmayı zirvede tamamladı. 

Cannes'taki uluslararası jüri önüne çıkan Enver Yücel, ilk kez gerçekleştirilen halk oylamasında ilham veren girişimciler listesinde zirvede yer aldı. Enver Yücel, bir köy çocuğu olarak başarısını, köy çocuklarına ve tüm çocuklara armağan ettiğini söyledi. Feride İÇKİLLİ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.