Bulaşık makinesine giren 2 metrelik karayılanı itfaiye çıkardı
Paylaş

Bulaşık makinesine giren 2 metrelik karayılanı itfaiye çıkardı

Ekleme: 28.06.2026 09:34 Güncelleme: 28.06.2026 09:36

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir evin mutfağındaki bulaşık makinesine giren 2 metre uzunluğundaki karayılan, itfaiye ekiplerinin titiz çalışmasıyla çıkarılarak doğaya salındı.

Hatay’da bir evin mutfağında bulunan bulaşık makinesine giren ve ev sakinleri arasında büyük paniğe neden olan 2 metrelik karayılan, ihbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde çıkarıldı.

DURUMU FARK EDEN EV SAKİNLERİ BÜYÜK PANİK YAŞADI

Olay, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bulunan bir ikamette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin mutfak bölümündeki bulaşık makinesine bir yılanın girdiğini gören aile bireyleri büyük panik yaşadı. Yılanı kendi imkanlarıyla makinenin içerisinden çıkaramayan vatandaşlar, vakit kaybetmeden durumu Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi.

ÖZEL APARAT VE ELDİVENLE YAKALANIP DOĞAYA SALINDI

Kısa sürede belirtilen adrese intikal eden itfaiye personeli, yılanın bulunduğu bölgede titiz bir çalışma başlattı. Makine içerisine gizlenen yılan, ekiplerin uzun süren uğraşları neticesinde zarar görmemesi için özel aparat ve eldiven kullanılarak kontrollü bir şekilde dışarı çıkartıldı. Yaklaşık 2 metre uzunluğunda olduğu belirlenen karayılan, torbaya konularak yerleşim yerlerinden uzak bir bölgede yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı. Yılanın çıkartılmasıyla ev sakinleri rahat bir nefes aldı.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.