MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve Cumhur İttifakı Adayı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile birlikte basın toplantısı düzenledi. İYİ Parti'nin Kavak Adayı Şerif Ün'ü sert bir dille eleştiren Karapıçak, "Kendisi Kavak’ta ben AK Parti’nin MHP’nin herkesin adayıyım diyormuş. Hadi oradan. Sen benim adayım olsaydın partinde dururdun. Terbiye ve edebinle yerinde otururdun. Bunların derdi koltuk "dedi.
YOKLAMA KAÇAKLARI
Karapıçak,” Cumhur ittifakının adayları açıklanana kadar ölümüne ülkücü olup ölümüne ben omurgalı adamın diyenler kendilerine ilçeler verilmeyince firar ettiler. Asker kacağı oldular. Bunlara ben mektep ve yoklama kaçağı diyorum. Kendime bir tane koltuk yaratacağım üzerinde oturacağım diye gittin "dedi.

YÜZDE 80 OY ALACAĞIZ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise 31 Cumhur İttifakı'nın seçimlere kadar değil mezara kadar devam edeceğini söyledi. Seçimlere canla başla hazırlandıklarını söyleyen Sarıcaoğlu “ 31 Mart’ta halkımız zillet ittifakına en güzel dersi sandıkta oylarıyla verecektir. Bu seçimde Cumhurbaşkanımıza sözünü verdiğimiz yüzde 80 oy hedefini halkımızın güçlü desteği ile yakalayacağız” diye konuştu. Feride İÇKİLLİ