Topluluğumuzun tepkisizliğinden kaynaklanmalı, oylamada serbest bırakma perspektifinden değil , mahkemeye ve sandık çevresine 5 saat gösterip üyeleri aynı yönde oy kullanmaya teşvik etti. Bu davranışı Galatasaray taraftarının ortak vicdanına borçluyum.
Sevgili Galatasaray taraftarları, Hatırlayabildiğim kadarıyla, topluluğumuzda resmi ve gayri resmi her ortamda genel giderlerle ilgili pek çok sohbete şahit olmuşuzdur. Kişisel görüşüm, kulübümüzün tarihindeki ilk sözleşmeye imza atan bu son derece spekülatif konuyu büyük bir cesaretle ele alan Başkanımız Burak Elmas'a topluluğumuzun içtenlikle teşekkür etmesi gerektiğidir.
Çünkü umuyorum ve inanıyorum ki, bazı kişi ve örgütlü grupların Genel Kurul'da Galatasaray siyasetine bulaşmaktan başka bir amacı yokken, bu cesur adım tamamen görmezden gelinerek, Cumhurbaşkanımızın "Yalancıları görmek" deyimini kullanmayı tercih ederek, bu cesur adımın görmezden gelindiğini umuyorum ve inanıyorum.