Yılmaz, Galatasaray’da beraber çalıştığı teknik direktör Fatih Terim’e, Beşiktaş formasıyla çıktığı bir maçta yaşanan olay nedeniyle kırgın olduğunu ifade etti.
"BERABER YOL YÜRÜDÜĞÜM İNSANLARA BÖYLE BİR HAREKET YAPMAM"
L1 Üçgen programına konuk olan Yılmaz, Fatih Terim’e olan kırgınlığını şu sözlerle dile getirdi: "Tabii ki de kırıldım. Böyle bir fotoğrafa ve olaya herkes kırılır. Ama kırılıp kırılmamamın bir önemi yok. O olayın gerçekleşmesinin bir önemi var. Benim hayatımda beraber yol yürüdüğüm, savaştığım insanlar var. Hiçbir zaman onlara böyle bir hareket yapmam. Ben olsam öyle bir gülüş yapmazdım."
GALATASARAY KARİYERİNE DAİR İTİRAFLAR
Son olarak Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’u çalıştıran Yılmaz, Galatasaray’da geçirdiği dönemi ve kariyerine dair detayları da paylaştı. "Karam tayfa ile görüşemiyoruz ama onların çok mutlu olmasını istiyorum" diyen Yılmaz, geçmişe dair hislerini samimi bir şekilde ifade etti.
Zekai Anıl