Samsun'un Tekkeköy ilçe merkezine 15 km uzaklıktaki Karışlar Köyü'nde yol tamirat işinden dönen Büyükşehir Belediyesi'ne ait kaya yüklü iki adet kamyon, iddiaya göre önüne çıkan kar temizleme greyderine çarpmamak için direksiyon kırdı.
MADDİ HASAR BÜYÜK
Yoldaki kar ve buzlanma nedeniyle iki kamyon tarlaya uçtu. İki kamyonununda birbirine çarparak tarlaya uçtuğu belirtilirken, şoförler son anda araçtan atlayarak kendilerini kurtardı. Kazada maddi hasarın büyük olduğu belirtildi.
VATANDAŞ TEPKİLİ
Kazayı gören bir vatandaş karla kaplı kırsala kaya yüklü kamyonların çıkarılmasına anlam veremediklerini belirtti. Yolda herhangi bir uyarı levhasınında bulunmadığını belirten vatandaş, "Daracık karla kaplı yolda kaya yüklü kamyonlar, devrildiler. Burada bir faciadan dönüldü. Ne uyarı var, ne önlem "diye konuştu.
Büyükşehir'in kaya yüklü 2 kamyonu karlı kaplı yolda direksiyon hakimiyetini yitirerek tarlaya uçtu. Sürücüler ölümden dönerken, vatandaş önlem alınmasını istedi. Feride İÇKİLLİ