Ayvacık'ta Korkunç Olay: Boş Arazide Bebek Cesedi Bulundu
Paylaş

Ayvacık'ta Korkunç Olay: Boş Arazide Bebek Cesedi Bulundu

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı İlyasfakı köyü yakınlarında boş arazide yeni doğmuş kız bebeği cesedi bulundu. Sağlık ekipleri, bebeğin göbek bağının yeni kesilmiş olduğunu tespit etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi, yürekleri burkan korkunç bir olayla sarsıldı. İlçeye bağlı İlyasfakı köyü yakınlarındaki boş bir arazide, köylüler tarafından yeni doğmuş bir kız bebeği cesedi bulundu.

Hayvan otlatmak için araziye çıkan köy sakinlerinin dehşetle karşılaştığı durumun hemen ardından köy muhtarlığı, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi.

GÖBEK BAĞI YENİ KESİLMİŞ

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede, bulunan bebek cesedinin bir kız bebeğine ait olduğunu ve göbek bağının yeni kesilmiş olduğunu tespit etti. Bu durum, bebeğin kısa süre önce doğduktan sonra araziye bırakıldığı ihtimalini güçlendirdi.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki detaylı incelemesinin ardından, kız bebeğinin cesedi otopsi yapılmak üzere Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, bebeği araziye kimin bıraktığını tespit etmek amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları inceleniyor ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuruluyor. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.