Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Genç İş İnsanları Derneği'ni (SAMGİAD) ziyaret ederek, Başkan Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
KOLLEKTİF AKIL VURGUSU
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, SAMGİAD'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, ''Ülkemizin geleceği olan gençler bizim için çok önemli. Genç fikirlere, genç beyinlere, genç akıllara ihtiyacımız var. Konu ne olursa olsun fikir alışverişi yapalım. Canik çok hızlı gelişiyor. Çok güzel bir coğrafyası var. Üniversitenin ardından Şehir Hastanesi'nin ilçede yapılamsıyla ilçemizde ciddi bir gelişim yaşanacak. Yerel yönetimler olarak hızlı gelişime ayak uydurmalıyız. Yönetimde kollektif aklı önemsiyoruz. Kim katkı sağlayacaksa her fikre açığız'' diye konuştu.
SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve Yönetim Kurulu, Canik'e özel proje önerilerini de Başkan Sandıkçı ile paylaştı. Emin ÇEKİÇ